För artisten och tv-profilen Samir Badran, 29, har det senaste året varit tufft. Han har tidigare berättat att han i höstas brände ut sig och meddelade då på sociala medier att han skulle ta en paus.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram.

Ett mirakel som hände bor på TV, Svenska var chockade när de såg det.

Det var bara några månader senare som det även bekräftades att han och dåvarande flickvännen, Sigrid Bernson, 30, gick skilda vägar. Ett uppbrott som artisten då beskrev som något av det jobbigaste han gjort i sitt liv.

Samir Badran: ”Jag festade varje dag”

Nu är Samir Badran åter på fötter efter den tuffa tiden. Tillsammans med Youtube-stjärnan Anis don Demina, 26, är han tillbaka med en ny låt och ska ut på turné.

– Låten heter Portkod. Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer. Det som är grejen med det är ju att sista steget är just portkoden, berättar Samir Badran för Hänt.

Samir Badran är ena halvan i duon ”Samir och Viktor”, med kollegan och vännen Viktor Frisk, 24. När de var i gång som allra mest hade de 200-250 spelningar per år, berättar Samir Badran för Hänt. För att förbättra hälsan valde han då att göra vissa förändringar, han har därför dragit ner på festandet, alkoholen och jobbet.

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, säger han till nyhetssajten.

Inte viktigt att vara störst och bäst

Artisten beskriver att han fortfarande jobbar mycket med sitt välmående och att det går upp och ner.

I dag säger Samir Badran att han har lärt sig mycket av sin vän Anis don Demina, som även han jobbar hårt. De båda menar att de väljer att bara tacka ja till de saker de faktiskt tycker är roliga. Samir Badran säger att det inte längre är viktigt att vara störst och bäst.

– Vi har redan varit halvt på toppen. Vi har legat etta. Och jag vet inte om det gjorde mig lyckligare, om jag ska sträva lika mycket dit igen och hamna där igen. Allt jag gör nu gör jag för att det är roligt. Ingenting gör jag om jag inte tycker det är kul, säger Samir Badran till Hänt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *